úterý 11. října 2011

Recenze make-upů!!!

Tohle propršený počasí mě fakt už přestává bavit. Asi si budu muset pořídít nějaký stylový holínky :-) Škola se už pěkně rozjela-samý písemky a zkoušení. Ještě že dneska jdu k doktorce,a tím pádem si udělám krásnej výlet do Prahy,a tím pádem možná navštívíme i nějaký nákupní centrum. Noo uvidíme :-P
Ale zpět ke článku. Už delší dobu pro vás chystám tuhle recenzi. No ty fotky jsou focený dneska ráno ne za úplně nejlepšího světla, tak se nezděste!!


Řeknu vám,ře najít dobrej make-up je někdy pořádná dřina!!

Make-up od miss sporty. Jeho cena se pohybuje okolo 129 Kč což není moc. Osobně jsem od něj čekala víc. Celkem špatně s roztírá,hrozně rychle zasychá a na obličeji vytváří mapy.
Matující a krycí korektor od Gabriella Salvete. Výborně se s ním pracuje nádherně se roztírá a suprově kryje. Stojí 79 Kč.

Tónovací krém od Oriflame. Překvapila mě jeho vůně a to v dobrém slova smyslu, Občas ani make-up nepoužívám a vystačím si pouze s touto hračkou. Je vhodný i na aknózní pleť a celkem dobře kryje.Myslím že stojí 159 Kč.

Tak to byla láska na první pohled. Já totiž miluju značku MAKEUP FACTORY. Korektor je dobře parfémovaný a výborně kryje. Jediná nevýhoda je,že tato značka není v každé drogerii.  Stojí 329 Kč.

Krycí tyčinka na akné-Garnier.   Tak tuto vě c silně nedoporučuji. Velice špatně se s ní pracuje a cca po 5 minutách na pleti příšerně ztmavne takže vypadáte jako  se špatným samoopalovákem. Nekryje tak jak slibují reklamy. Stojí 159 Kč.

Aknecolor light je makeup proti akné. Najdete ho v každé lékarně. Krásně se roztírá a má super konzistenci. Stojí 138Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat